Tiedonantovelvollisuus

 

 

KUKA TOIMII HENKILÖKOHTAISENA TIETOKONTROLLERINASI JA MITEN VOIT TAVOITTAA MEIDÄT?

Henkilökohtainen tietokontrollerisi on Akademia SDA OÜ, Harjumaa, Nõmme, Rännaku pst 12, 10917 Tallinna, Viro, VAT ID 14557858.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen henkilötietoihisi ja oikeuksiisi, ota yhteyttä: i[email protected]

 

MIHIN TARKOITUKSEEN JA KUINKA KAUAN PROSESSOIMME HENKILÖTIETOJASI?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille ja annat henkilötietojasi meille kurssia varten (sähköposti ja puhelinnumero) ulkoisten tai sisäisten kanaviemme kautta (esim. Evenea, Facebook), toimenpiteet, jotka johtavat osallistumissopimuksen solmimiseen valitsemallesi kurssille tai lainmukaisen viivästyskoron perintään, ovat perusteita käyttää henkilötietojasi kyseisiin tarkoituksiin. Tällöin käsittelemme näitä tietoja siihen saakka, kunnes tavoite on saavutettu tai lainvelvoittama määräaika on täyttynyt, kuten esim. fiskaaliset ja kirjanpidolliset velvoitteet.

Henkilötietojasi prosessoidaan markkinointitarkoituksiin vapaaehtoisen suostumuksesi tai lakiin perustuvan tarpeen pohjalta siihen saakka, kunnes peruutat suostumuksesi tietojesi käsittelyyn. Henkilötietojen tarjoaminen ja niiden käytön hyväksyminen on vapaaehtoista. Niiden ansiosta voimme lähettää sinulle tietoja tarjouksistamme, työtarjouksia, tietoa erilaisista työharjoittelumahdollisuuksista, järjestämistämme tapahtumista sekä sinulle suunnitelluista uraasi hyödyttävistä promootioista.

Jos otat meihin yhteyttä muissa kuin kurssille osallistumiseen liittyvissä asioissa, käsittelemme tietojasi, jotta voisimme vastata kysymykseesi. Tietoja käsitellään ainoastaan sen aikaa, kuin on tarpeellista.

 

KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Korkeimman palvelutason tarjoamiseksi henkilötietosi voidaan toimittaa yhteisöille, jotka käsittelevät niitä meidän puolestamme, erityisesti kirjanpito-, lakipalvelu-, markkinointi- tai IT-palveluntarjoajille. Toimitamme tietosi käsiteltäväksi myös pääomakonserniimme, SDA Sp. z o.o., kotipaikka Gdynia (Puola), joka ulkoistaa palvelujamme. Emme jaa henkilötietojasi liikekumppaneidemme kanssa, ellet anna erillistä suostumusta siihen.

 

MITÄ OIKEUDET Henkilökohtaisten tietojesi prosessointiin liittyvät?

  • Olet oikeutettu:
  • pääsemään tietoihisi sisälle
  • oikaisemaan tietojasi
  • poistamaan tietojasi
  • rajoittamaan tietojesi käsittelyä
  • vastustamaan tietosi käsittelyä
  • siirtämään tietojasi
  • perumaan suostumuksesi milloin tahansa, jos se perustuu kyseiseen prosessiin. Peruuttaminen ei vaikuta siihen tietojen käsittelyyn, joka on tapahtunut ennen perumista.

Olet myös oikeutettu reklamoimaan konttorin päällikölle henkilötietojesi suojasta, jos huomaat, että tietojesi käsittely rikkoo voimassa olevaa lakia.

 

MILLÄ TAVOIN MUKAUTAMME PALVELUMME VASTAAMAAN SINUN MIELENKIINTOJASI JA PERFERENSSEJÄSI?

Työntekijämme analysoivat henkilötietosi, joita annat käyttöömme, voidaksemme tehdä sinulle tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi tai voidaksemme vastata kysymykseesi.