Saat kokonaisvaltaisen tuen kurssin aikana ja sen jälkeen

HR Class

HR Class on käytännönläheinen ryhmätyökurssi, jossa käymme läpi koko rekrytointiprosessin ja valmistelemme sinut siihen! Opit tarkkoja vinkkejä, kuinka luoda ensimmäinen IT -alan ansioluettelosi, jolla haet töitä, sekä siitä, kuinka onnistua haastattelussa.

IT-materiaalit

Saat Graduate Success -nimisen kirjan meiltä. Se perehdyttää sinut IT -alan markkinoille, kertoo sinulle, kuinka löydät unelmiesi työn sekä sen, mitä rekrytoijat tulevat sinulta kysymään. Pidämme kanssasi yhteyttä ja jaamme sinulle sisältöä, joka on luotu ainoastaan meidän opiskelijoillemme ja meiltä valmistuneille.

IT-haastattelu

On tärkeää valmistautua kunnolla ensimmäiseen IT -haastatteluusi – sekä teknisiin kysymyksiin että tietojenkäsittelytaitoihisi. Pääset kouluttajamme kanssa yksilölliseen simulaatiohaastatteluun. Me valmistamme sinut prosessia varten ja teemme siitä sinulle vähemmän stressaavan.

Tukea Graduate Success Managerilta

Uraneuvojamme voi auttaa ja opastaa sinua IT-alasta, missä tahansa oletkin. Tarvitseeko LinkedIn- tai CV: si hienosäätöä? Kerro meille, saatamme yllättää sinut

Parannusehdotukset

Kurssin käytyäsi, saat kouluttajilta infoa vahvuuksistasi sekä parannusehdotuksia, millä tavoin voit mm. päivittää CV: si. Kouluttajat näyttävät sinulle myös osa- alueita, joita voit parantaa ja näin saattaa IT -alan osaamisesi uudelle tasolle.

Kehitä tietotaitoasi

Pidämme sinut ajan tasalla myös uusimmista IT -alalla tapahtuvista muutoksista ja trendeistä. Tietosi pysyvät ajan tasalla, saat kehittää IT -alan asiantuntemustasi ja pääset valmistautumaan rekrytointiprosessiin. Pääset myös lukemaan blogistamme alalla puhaltavista uusista tuulista ja näet, mitkä ovat nykyhetken vaatimukset IT-alan osaamiselle.

TULE MUKAAN MAKSUTTOMAAN INFOTAPAAMISEEN JA KUULE LISÄÄ KURSSEISTA

Varaa paikkasi maksuttomaan infotapaamiseen kaupungissasi! Tule paikalle ja kerää sylintäydeltä tietoa ja tarjouksia ;)

Meiltä valmistuneet työskentelevät:

Barbara Ciach
Career Advisor

[email protected]
+48 795 900 514

Täyttämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn sekä siihen, että voimme olla sinuun yhteydessä voidaksemme tarjota sinulle sinua mahdollisesti kiinnostavia kursseja. (Täyden tyytyväisyyden sopimusehto)

Jos haluat tietoja, joiden avulla voit edistää uraasi IT -alalla, kuten tietoja muista kursseista, markkinointitoimenpiteistä, alan tapahtumista, työtarjouksista, työharjoittelumahdollisuuksista jne., voit antaa meille yhteystietosi seuraavasti:

* Vaaditut kentät