Kouluta tulevaisuuden kehittäjiä kotikaupungissasi ja saavuta uusia taitoja ja palkkioita.

SDA:n kampukset sijaitsevat ympäri maapalloa. Haluamme, että tulet kouluttajaksi yhteen niistä. Jos olet kokenut kehittäjä, jolla on potentiaalia opettaa – tämä on tilaisuutesi!

Päämäärämme on auttaa ihmisiä kehittämään ammatillista osaamistaan. Uskomme, että jokaisesta voi tulla ohjelmoija, jos vain olosuhteet ovat oikeanlaiset. Et tarvitse muuta kuin intohimon palapeleihin, loogista ajattelukykyä ja peräänantamattomuutta Liity meihin auttaaksesi tulevaisuuden innovaattoreita toteuttamaan heidän uranvaihtonsa.

SDA

Miksi opettaa SDA:lla?

Liity globaaliin yritykseen, jossa on paljon kokeneita tietoverkon kehittäjiä.

Pääset käsiksi parhaisiin koulutusmateriaaleihin ja annat oman panoksesi uuden luomiseksi.

Pääset jakamaan asiantuntemustasi ja parantamaan johtajuus- ja ihmissuhdetaitojasi.

Miten palkitsemme sinut?

Peersin yhteisöllisyys

Liityt osaksi kansainvälistä osaamisverkostoa. Tiedon vaihtaminen, kokemus ja palaute. Kasvata näkyvyyttäsi toisten keskuudessa.

Taitojen hiominen

Opettajana pääset terävöittämään johtajuustaitojasi, pitämään puheita sekä harjoittamaan opetustaitojasi. Varustamme sinut tarvittavilla työkaluilla ja annamme jatkuvaa palautetta.

Laveampi osaaminen

Laajenna portfolio-osaamistasi online -materiaaliemme avulla, kuten sinulle parhaiten sopii. Harjoita johtajuus- ja valmennustaitojasi.

Mahtavat workshopit

Hyödynnä alkuperäisiä, kouluttajille suunnattuja workshopeja ja huomaat, kuinka positiivinen vaikutus niillä on urallesi.

Joustava aikataulu

Saat itse päättää, mitä ja milloin opetat. Sinun ei tarvitse luopua päivätyöstäsi. Voit opettaa viikonloppuisin ja iltaisin vapaa-ajallasi, juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Kouluttajana SDA:lla työskentely auttoi minua parantamaan sosiaalisia taitojani – kuten puheiden pitämistä tai tiimin johtamista. Olen myös saanut tavata paljon positiivishenkisiä kollegoja. Ammatillisten suhteiden laajentaminen kannattaa aina. Voisin todeta suosittelevani SDA:lla opettamista myös toisille kokeneille ohjelmoijille :)

Marek Bobcow

Software Engineer, SDA:n kouluttaja

Miten palkkaamme kouluttajia?

Täytä hakemus sivustollamme tai sosiaalisessa mediassa

Keskustele tiimimme kanssa ja kerro meille tavoitteistasi ja kokemuksestasi.

Teknisistä yksityiskohdista pääset sopimaan Senior Specialistimme kanssa.

Tule kouluttajaksi ja voit valita oppiaineet, joita haluat opettaa

Opeta luokkaasi, toimi inspiraationa muille ja auta heitä tavoittelemaan unelmiensa uraa

Tule kouluttajaksi – täytä hakemus!

 

Voit tulla mukaan, jos sinulla on ainakin kahden vuoden kokemus suunnittelijana sekä hyvät ohjelmistotaidot: positiivinen asenne, hyvät kommunikointitaidot, empatia. Oppitunteja tulisi voida pitää viikonloppuisin tai iltaisin. Tällä hetkellä rekrytoimme: Helsinki, Tampere