Tiedätkö, miten valita oikea menetelmä parantaaksesi tiimisi kehittymistä? Me tiedämme!

Pula kunnollisesta IT -henkilöstöstä estää sinua viemästä yritystäsi eteenpäin? Tuntuuko sinusta, että voisit laajentaa liiketoimintaasi, mutta ohjelmoijia ei ole tarpeeksi? Tai kenties olet valtaamassa uutta alaa ja tarvitsisit henkilöitä, jotka avustavat tässä prosessissa? Jos vastasit positiivisesti yhteenkin edellä mainituista kysymyksistä, se tarkoittaa, että olet oikeassa paikassa selvittämään, kuinka parantaa yritystoimintaasi ja kääntää epäonni menestykseksi.

SDA

Paranna yritystoimintaasi eli investoi IT:hen!

Olemme toimineet yhteistyössä yritysten kanssa siitä lähtien, kun aloitimme yritystoimintamme. SDA:n alla olemme menestyksekkäästi toteuttaneet yli 200 koulutus- ja rekrytointiprojektia erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä Puolasta että muista maista. Toimintojemme kirjo keskittyy ammatillisen pätevyyden kehittämiseen, uudelleenkoulutukseen, parhaiden kykyjen hankkimiseen ja koulutettujen, tehtävänsä osaavien työntekijöiden tarjoamiseen. Ainoastaan yrityksille omistettujen projektien viitekehyksen sisällä voimme ylpeinä todeta, että rekrytoimme 45 ohjelmoijaa Sapiensiin ja yli 70 Nordealle, mikä on ainoastaan jäävuoren huippu!

Tavataan ja keskustellaan yrityksesi tarpeista!

SDAlla huolehdimme koko prosessista:

01

asetamme projektille tavoitteet ja päämäärät,

02

teemme projektin näkyväksi ja mainostamme sitä internetissä,

03

järjestämme informaatiotapaamisen kaikille hakijoille,

04

ME REKRYTOIMME! Yhden projektin aikana pystymme keräämään jopa useita satoja korkeatasoisia hakemuksia

Ota easy 2 step kehittyäksesi!

Pestautuminen

Kattavien rekrytointiverkostojemme ansiosta, voimme kerätä käynnissä olevilta kursseilta sekä menestyviltä, nykyaikaisilta markkinointiosastoilta, jopa tuhansia hakemuksia tiettyyn projektiin.

Tarjonta

Valitsemme parhaat hakijat kerättyjen hakemusten joukosta ja aloitamme kurssin, jolta yrityksesi voi poimia tietyn määrän ihmisiä valmiina töihin.

Kannusta työntekijöitäsi saavuttamaan paras mahdollinen kompetenssi

Ohjelmointikurssi toimii myös erinomaisena ponnahduslautana työntekijöille, jotka ovat työskennelleet yrityksessäsi jo pidemmän aikaa. Yhteistyössä SDA:n kanssa, pääset parantamaan IT -työntekijöidesi pätevyyttä, ja lisäksi voit uudelleenkouluttaa työntekijöitä, jotka kaipaavat uusia haasteita, mutta eivät halua vaihtaa työnantajaa. Pystyt tarjoamaan yrityksellesi vahvan tarjonnan korkean osaamisen ohjelmoijia sekä estämään huipputyöntekijöiden lähtemisen yrityksestä. Ohjelmointikurssi tarjoaa työntekijöille todellisen mahdollisuuden parantaa tulotasoaan, sekä arvostusta osoittaen estää joidenkin uskollisten ja arvokkaiden työntekijöiden ammatillisen loppuunpalamisen.

2 askelta liiketoimintojesi parantamiseksi!

Osaamisen nosto uudelle tasolle

Keskivertotiimiläisten, joiden potentiaalia ei ole aikaisemmin löydetty, halu pyrkiä alansa parhaiden johtajien joukkoon huolella suunniteltujen, käytännönläheisten ja räätälöityjen koulutusohjelmien avulla.

Osaamisen uudelleenpäivitys

Optimoi kykysi – säilytä arvokkaat ja lahjakkaat ihmiset oikeanlaisia tehtäviä varten sen sijaan, että tuhlaat aikaa ja voimavaroja uuden henkilöstön rekrytointiin.

Kun työskentelet SDA:lla, voit delegoida työtehtäviä erikoisosaajille, jotka omaavat hyväksi havaitut ja tehokkaat toimintamallit, strategiat ja metodit kyseiseen tehtävään. Näin saat samanaikaisesti mahdollisuuden muuttaa prosessia ja hallita sen kehitystä.

SDA

Näin ollen kannattaa ottaa nämä edellä

mainitut askeleet ja tehostaa tiimisi toimintaa intensiivisen koulutuksen kautta sekä huippuosaavien IT -spesialistien tarjonnan avulla,

Pystyt täyttämään kriittiset ja kiireellisimmät työtehtävät nopeammin,

reduce losses through an effective recruitment and implementation program

Älä enää odota! Ota meihin yhteyttä! Yhdessä voimme keskustella ratkaisuista, joilla tehostamme liiketoimintaasi sekä muutamme yrityksesi menestyväksi.

Erikseen mainittakoon vielä, että tiimimme koostuu saman intohimon omaavista tekijöistä, jotka ovat sitoutuneet asialleen ja ilolla haluavat jakaa tietämystään. Kouluttajamme työskentelevät itse alalla ja tuntevat täydellisesti sekä koulutuksen haasteet että sen aihepiirit, kuten myös alan erityishaasteet. Heidän ansiostaan työntekijäsi omaksuvat sekä uusia taitoja, pääsevät porautumaan syvemmälle aiheeseen sekä pyrkivät jatkuvan kehityksen kautta laajentamaan osaamistaan. Kasvata siis työntekijöidesi intohimoa IT -alalla työskentelyyn.